lauantai 20. joulukuuta 2008



Heipsistä ystävät!

Joulutouhuja on viimeaikoina ollut runsaasti: siivousta, piparkakkutalon kasaamista, lahjojen hankintaa ja koristelua. Lisäksi kouluhommien tekoa. Tämän syksyn kouluduunit aikalailla tehtynä, vihdoin ja viimein. Kiva kun saa hiljalleen laskeutua joululoman rauhaan.
Rakkaitten ystävien kanssa kokoonnuimme eilen ehtoolla viettämään ompeluseuroja. Diina teki ihanan pinkkistä pontsoa, naapuri taas kutoi villapaitaansa. Minä sain villasukat valmiiksi, ihanaa, aloinkin jo kyllästyä kyseiseen lankaan melkolailla. Ystäväni T virkkasi ensikesäksi valkoista kassia.
LAitoin karjalanpiirakoita ja munavoita, sekä tietty pipareita ja pullaa ja tietysti kahvia. NAutimme myös glögiä ( totesimme yhteistuumin, että ingmanin glögi on oikeesti parasta). Sitten höpötimme kaikesta maan ja taivaan välillä olevista asioista. Rukoilimme myös hetken. NAutimme yhdessäolosta. Ja minä sain hössöttää ja höpöttää, ja myös kuunnella ja hiljentyä.
Saimme myös pikku-possun vieraaksi. Hän piti kovasti viinirypäleistä.
Lapset touhusivat ja rakensivat majaa ja söivät makeaa mahat pullolleen.

Nyt itse visioin, mitä seuraavaksi alkaisi tekemään, siis käsitöitä. Mielessä on pörrökassi, pipo, kiri-huivi, pusero ja nukkekodin joulusisustus. Hmmm..... Katsotaan mihin nyt innostun. Olisi kyllä vaihteeksi kiva tehä jotain ompelukoneella. Olen nimittäin viimeaikoina lähinnä vaan kutonut.
Nyt olisi myös hyvää aikaa lukea hyviä kirjoja. On niin paljon hyvää kirjallisuutta, minkä parissa aikaa viettää.....ooh, niin plajon tekemistä, niin vähän aikaa....


Oikein rauhaisaa joulunaikaa kaikille!!!! Asianomainen
pohtii.............

Ei kommentteja: